A căzut cu mașina în lac

Pompierii din Constanța au fost solicitați să intervină după ce o mașină a căzut parțial în lacul Tăbăcărie.

La fața locului au ajuns o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și o automacara.

Mașina a reușit să treacă și de un stâlpișor în drumul său spre lac.

COMPLETARE

„Proprietarul autoturismului nu a dorit ca pompierii sa ridice mașina din lac, va contacta o firma de tractare. Nu s-au înregistrat victime. Misiune finalizată.”, au declarat reprezentanții ISU Dobrogea.

Foto: Info Trafic A2 și Constanța/ Patrascu Liliana


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Unde puteți arunca deșeurile voluminoase

mie nov. 30 , 2022
Deșeurile voluminoase trebuie depozitate în bene, nu lângă platformele pentru deșeuri menajere, precizează reprezentanții Biroului de comunicare din cadrul companiei Polaris M Holding. Benele pentru colectarea deșeurilor voluminoase sunt amplasate lângă platformele pentru colectarea deșeurilor menajere. În aceste bene puteți depune prin aport voluntar și gratuit deșeuri voluminoase de care […]

V-ar putea interesa și: