VIDEO A căzut cu motostivuitorul în mare! Apa are peste 20 de metri

Scafandrii îl caută pe bărbatul care a căzut în mare

Un bărbat care muncea în Portul Constanța a căzut cu motostivuitorul în mare!

S-a întâmplat în dana 79, în timpul unor lucrări de înlocuire a unor trancheţi de la cheu.

Apa în zonă are 21 de metri adâncime.

Martorii au dat alarma, iar la fața locului au ajuns o ambulanţă SMURD, precum şi reprezentanţii ARSVOM, respectiv ai CN Administrația Porturilor Maritime Constanța.

„Au intrat scafandrii ISU și cei ai ARSVOM după bărbat”, au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

La fata locului sunt și scafandri MApN care caută trupul bărbatului împreună cu cei ISU.

Bărbatul era, din primele informații, angajat al societății Opal Construct SRL, care efectuează lucrări pentur Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanța.

UPDATE ora 19.09 La această oră, la fața locului sunt: o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanta SMURD B, ambarcațiunea CBRN ce aparține ISU, scafandrii Centrului de Antrenament al Scafandrilor de Intervenție ISU, o ambarcațiune ARSVOM cu personal propriu și scafandrii MApN.


În martie 2019, Opal Construct SRL și-a adjudecat de la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa contractul de achiziţii „Execuţie înlocuire sistem de amortizori Dana 79“. Valoarea contractului atribuit este de 2.869.992 lei. Obiectul achiziţiei constă în furnizarea, amplasarea și instalarea unui sistem nou de amortizori de cheu la Dana 79 din Portul Constanţa, compus din 24 bucăţi amortizori de cheu (tip ARCH), care va înlocui vechiul sistem de apărători de acostare, în conformitate cu Caietul de sarcini și cu Proiectul Tehnic „Înlocuire sistem de amortizori Dana 79”.

Înfiinţată în anul 2005, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, integral vărsat, este compus din 110 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Opal Construct SRL este controlată de Grădinaru Bogdan Nicolae, cu 9% din capitalul social, şi Munteanu Niculai, cu 91% din capitalul social. Călin Radu este administratorul societăţii, care se ocupă de comerţul cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare. Punctele de lucru ale societăţii sunt următoarele: Eforie Sud, sector de plajă Cordon Eforie Nord – Eforie Sud, zona I, subsector 3; Eforie Nord, Portul Ana Yacht Club; municipiul Constanţa, strada Baba Novac, nr. 96B; municipiul Constanţa, strada Interioară 3, magazia nr. 2, în incinta Complexului Agrosem Constanţa; oraş Ovidiu, strada Amurgului, nr. 105, lot 1; municipiul Constanţa, strada Pescarilor, nr. 101. În anul fiscal 2015, firma cu 81 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 41.520.875 de lei şi un profit de 4.135.479 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea cu 152 de salariaţi a avut o cifră de afaceri de 27.549.097 de lei şi un profit de 795.348 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 este următoarea: 139 de salariaţi, cifră de afaceri de 22.637.013 lei şi un profit de 1.216.782 de lei.


Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Întrebarea zilei. Vreți ca Poliția Locală Constanța să se desființeze?

Mon Dec 9 , 2019
Există o categorie de constănțeni nemulțumiți de activitatea Poliției Locale. Unii dintre ei cer, public, desființarea acesteia. Există și politicieni, cum ar fi Vergil Chițac, ce au ridicat această problemă (detalii AICI). Există însă și constănțeni mulțumiți că există cineva care face ordine în Constanța și care consideră că activitatea […]
politia locala constanta