A condus cu 161 de km/oră în Mamaia

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
În imagini se vede cum mașina atinge 161 km/oră (sursă video: Instagram)

A condus cu 161 de kilometri pe oră, în stațiunea Mamaia, iar imaginile au fost postate pe Instagram.

Un cititor Constanța 100% ne-a contactat, ieri seară, și ne-a întrebat dacă nu putem realiza o știre despre o persoană care conduce cu peste 150 de kilometri în Mamaia. Fără doar și poate, este o informație de interes, mai ales că aici, pe fondul vitezei excesive, s-au întâmplat nenumărate accidente unele mortale.

În imaginile pe care le-am văzut se observă cum o mașină, un Mercedes din ultimele generații, după cum arată bordul, rulează cu circa 120 de kilometri. Ceasul de pe bord indică ora 23.01, iar temperatura este de 13 grade. Clipul, văzut de marți seară, fusese postat cu circa 23 de ore înainte.

Mașina nu încetinește ci, dimpotrivă, accelerează.

„Nu încetinește la nicio trecere de pietoni, ba chiar accelerează”, observă cititorul nostru.

Într-adevăr, în imagini se vede cum automobilul ajunge la 161 de kilometri pe oră, viteză cu care n-ai voie să circuli decât pe circuit sau pe unele porțiuni de pe celebrele autostrăzi din Germania.

Clipul durează 13 secunde, nu știm care a fost viteza maximă atinsă.

Cea care l-a postat (despre care nu putem ști dacă este una și aceeași persoană cu cel/cea care conducea) este o domnișoară destul celebră pe Instagram, Cezzara Cristina, unde are aproape 17.000 de urmăritori. În una din fotografii apare alături de Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, iar comentariul este: „Amazing woman! Thank you for everything”. Pe cont apar poze făcute în diverse colțuri ale lumii.

Mama ei este un celebru medic din Constanța, lucrează și la Spitalul Județean. Am încercat să obținem un punct de vedere de la posesoarea contului, dar nu am putut să o contactăm.

Reamintim că un accident rutier, fără urmări foarte grave, a avut loc pe 27 octombrie în Mamaia. Din imaginile surprinse de un martor și postate pe Facebook se vede cum câteva mașini merg cu viteză foarte mare pe bulevard. Detalii AICI.

Vă recomandăm și:

UPDATE Pagina de Instagram pe care a fost postat clipul a fost dezactivată (precizare ulterioară: sau nu mai poate fi accesat decât de urmăritori, nu la liber, ca până ieri, 29 octombrie 2019).


Constanta-financiara-sigla-jpg
Tudorel Chesoi

Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.