A crescut numărul constănțenilor internați din cauza Covid-19

În acest moment, în județul Constanța sunt 44 de persoane internate bolnave de Covid-19, dintre care 27 din județul Constanța și 17 din Tulcea și Ialomița. Numărul constănțenilor internați este mai mare cu 3 în comparație cu ultima raportare. Persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 312 persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 19 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 307 pacienți au fost declarați vindecați (din județele Constanța, Tulcea și Ialomița).

Avertismentul doctorului care a vindecat cei mai mulți bolnavi de Covid-19

În centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 50 de persoane, care ocupă 2% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 2.687 de persoane în izolare la domiciliu.

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

320 de cazuri în ultimele 24 de ore, ca în timpul stării de urgență

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, un număr total de 15 sancțiuni contravenționale (în cuantum de 8.400 de lei), dintre care una pentru nerespectarea măsurilor privind izolarea la domiciliu (Legea 55/2020), în valoare de 1.000 de lei.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, forțele abilitate de control au verificat 10 societăți comerciale și PFA.

China a anunțat cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din ultimele două luni

În cursul zilei de ieri, 13 iunie a.c., peste 600 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. În cadrul acestora, au fost verificate 1.818 persoane, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ipocrizia Greciei. Turiștii și coronavirusul

Sun Jun 14 , 2020
Într-o cămașă albă, descheiată la gât, cu un apus de soare în soare, pe Insula Santorini, premierul grec Kyriakos Mitsotakis a declarat deschiderea sezonului estival în Grecia. Evident, o imagine studiată de echipa de PR. „Suntem gata să continuăm legendara ospitalitate a Greciei și să primim oaspeți din întreaga lume […]
grecia turism