A crescut ușor numărul bolnavilor de Covid-19 din spitalele constănțene

Distribuie:

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 265 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 15 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 249 de pacienți au fost declarați vindecați (din județele Constanța, Tulcea și Ialomița).

În acest moment, mai sunt 50 de persoane internate, dintre care 27 din județul Constanța și 23 din județele Tulcea și Ialomița. Pe 17 mai erau internate 48 de persoane, după cum urmează: 30 din județul Constanța, 11 din județul Tulcea și 7 din județul Ialomița

În centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 257 de persoane, care ocupă 11% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 1.577 de persoane în izolare la domiciliu.

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

În cursul zilei de ieri, 20 mai a.c., peste 800 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. Obiectivul principal al misiunilor întreprinse este acela de a spori siguranța cetățenilor în noul context.

Odată cu trecerea în starea de alertă pe teritoriul României, forțele de ordine acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

Datele sunt actualizate în mod constant, iar informațiile cu privire la situația COVID-19 la nivelul județului Constanța sunt în continuă dinamică.

Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.