A daț țepe cu anunțuri false în valoare de 235.000 de lei

Polițiști din cadrul Biroului de Investigare a Criminalității Economice Medgidia au identificat un bărbat, de 24 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuă.

În perioada septembrie 2019 – decembrie 2021, bărbatul în cauză ar fi postat anunțuri fictive pe site-uri comerciale de vânzări online, privind bunuri pe care acesta nu le deținea, astfel inducând în eroare un număr de 16 persoane, prejudiciul fiind în valoare de aproximativ 235.000 de lei.

„Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Operatorii portuari privați din Portul Constanța au găsit soluții pentru a exporta cerealele din Ucraina

mar iul. 5 , 2022
Transport Trade Services (TTS), un operator portuar privat, a inaugurat un proiect logistic complex dedicat exporturilor ucrainene. Acesta asigură o creștere importantă a fluxurilor de marfă ucrainene transportate din porturile Reni și Ismail via canalul Dunăre-Marea Neagră până la încărcare pe nave maritime în Portul Constanța. Proiectul are ca efect […]

V-ar putea interesa și: