A daț țepe cu anunțuri false în valoare de 235.000 de lei

Polițiști din cadrul Biroului de Investigare a Criminalității Economice Medgidia au identificat un bărbat, de 24 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuă.

În perioada septembrie 2019 – decembrie 2021, bărbatul în cauză ar fi postat anunțuri fictive pe site-uri comerciale de vânzări online, privind bunuri pe care acesta nu le deținea, astfel inducând în eroare un număr de 16 persoane, prejudiciul fiind în valoare de aproximativ 235.000 de lei.

„Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Operatorii portuari privați din Portul Constanța au găsit soluții pentru a exporta cerealele din Ucraina

Tue Jul 5 , 2022
Transport Trade Services (TTS), un operator portuar privat, a inaugurat un proiect logistic complex dedicat exporturilor ucrainene. Acesta asigură o creștere importantă a fluxurilor de marfă ucrainene transportate din porturile Reni și Ismail via canalul Dunăre-Marea Neagră până la încărcare pe nave maritime în Portul Constanța. Proiectul are ca efect […]