A două oară în trei luni: pulpe de pui cu salmonella la Metro

Reţeaua de hipermarketuri Metro Cash & Carry Romania a anunţat că retrage de la comercializare şi de la clienţi pulpe de pui superioare cu spate, congelate, produse de Superdrob SA, pentru că s-a constatat prezenţa Salmonella enteritidis, potrivit unui anunţ postat de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Conform acestui anunț, loturile retrase de la comercializare sunt 14221 şi 14421, iar data de expirare a produselor este 23 octombrie 2022.

„În cazul în care aţi cumpărat produsul menţionat, vă rugăm să nu îl consumaţi şi să îl returnaţi în magazinele Metro Cash & Carry Romania SRL până pe 04.02.2022, urmând să primiţi contravaloarea acestuia. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de acest incident”, se arată în anunţul retailerului.

Este a doua oară în ultimele luni când Metro retrage de la comercializare produse care aparţin companiei poloneze Superdrob.

În luna noiembrie a anului trecut, retailerul anunţa că a iniţiat retragerea de la comercializare şi de la clienţi a unor pulpe de pui superioare cu spate, congelate, de la producătorul polonez Superdrob SA, din cauza prezenţei Salmonella Enteritidis în aceste produse.Salmonella poate provoca afecţiuni grave stomacale sau intestinale (salmoneloza).

Este al doilea caz de acest gen. Și în noiembrie 2021, Metro a retras de pe piaţă un sortiment de pulpe de pui cu spate, produs tot de SUPERDROB SA, după ce a constatat că prezintă Salmonella Enteritidis, potrivit unui anunţ de luni al ANSVSA.

Vă recomandăm și:

Protecția Consumatorilor Constanța a amendat magazinele Selgros, Penny și Kaufland

Omul care a avut curaj să amendeze marile companii străine și a dezvăluit țepele de Black Friday a fost dat afară din fruntea ANPC

La Selgros a apărut carnea tocată de vită… fără vită


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Guvernul a plafonat prețurile la energie electrică și gaze

mar ian. 25 , 2022
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunţat marţi că Guvernul a adoptat noile măsuri pentru plafonarea preţurilor şi compensarea facturilor la energie electrică şi gaze naturale, care vor însemna 80 bani/kWh pentru energie electrică şi 31 bani/kWh pentru gaze, de la 1 februarie. „Astăzi am aprobat ordonanţa de urgenţă prin care, […]
curent gaze

V-ar putea interesa și: