A durat 8 zile. Limita de viteză dintre Constanța și Valu lui Traian a revenit la 70 km/h

Limita de viteză dintre Constanța și Valu lui Traian a fost modificată la 70 km/h, a anunțat pe 20 februarie Primăria Valu lui Traian.

„Mulțumim Primăriei Constanța și Serviciului Rutier Constanța pentru promptitudine! Conduceți prudent!”, a transmis instituția.

Reamintim că, din 12 februarie 2024, Primăria Constanța a decis să mute indicatoarele de informare la intrările și ieșirile din oraș și s-a redus viteza de deplasare.

Astfel, la ieșire din municipiul Constanța spre Valu lui Traian, pe bulevardul I.C. Brătianu s-au mutat indicatoarele informative de intrare, respectiv ieșire din oraș, în dreptul străzii  Crețoiu. Pe  sectorul de drum delimitat de străzile Crețoiu și Bucegi se limitează viteza de deplasare a autovehiculelor de la 70 km/h la 50 km/h.

„Modificările au fost necesare întrucât aceste sectoare de drum au trecut din administrarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Direcția Regională de Drumuri si Poduri Constanta, în administrarea UAT Constanța. Decizia de reducere a vitezei de deplasare a autoturismelor a fost luată ca urmare a reîncadrării acestor sectoare de drum în categoria funcțională a drumurilor de interes local.”, a transmis Primăria Constanța, condusă de Vergil Chițac, PNL.

Primarul din Valu Traian, Florin Mitroi, coleg de partid cu Chițac, nu este de acord. N-a trecut nicio zi de la aplicarea măsurii că i-a și cerut oficial acestuia să renunțe la măsură.

„Datorită numeroaselor solicitări pe care le-am avut într-un interval de timp relativ scurt, venim în ajutorul vălurenilor! Astăzi am transmis o adresă oficială reprezentanților UAT Constanța prin care am solicitat revizuirea limitei de viteză pe bld I.C.Brătianu (porțiunea de drum cuprinsă între Autostradă și cartierul Crețoiu) care a fost stabilită conform noilor reglementări la 50 km/h.”, a anunțat Primăria Constanța.

Edilul din Valu Traian spune că a primit peste 100 de solicitări de la navetiști în acest sens.

„Desigur, înțelegem că solicitarea noastră ne depășește limita teritorială și lăsăm la latitudinea dumneavoastră modul de soluționare și evaluarea solicitării noastre.”, spune Florin Mitroi.

Sursă foto: Primăria Valu lui Traian


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “A durat 8 zile. Limita de viteză dintre Constanța și Valu lui Traian a revenit la 70 km/h

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

George Simion, AUR, face eforturi pentru a destabiliza Republica Moldova, consideră premierul Recean

mar feb. 20 , 2024
Premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, a declarat, într-un interviu pentru Pro Tv Chişinău, că președintele AUR, George Simion, face parte din efortul de destabilizare în Republica Moldova şi că acest lucru i l-a comunicat şi premierului Marcel Ciolacu. George Simion a declarat marţi, despre acuzaţiile că face parte dintr-un plan […]

V-ar putea interesa și: