A evadat din arestul la domiciliu

catuse

Polițiștii din Constanța au anunțat, vineri, că un bărbat care era în arest la domiciliu a evadat, dar a fost prins în scurt timp.

La data de 7 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au efectuat verificări la domiciliul unui bărbat, de 21 de ani, persoană ce se afla sub măsura arestului la domiciliu, acesta nefiind găsit la locuință.

„În urma cercetărilor efectuate, tânărul a fost identificat, în municipiul Mangalia, iar în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.”, a anunțat IPJ Constanța.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Astăzi, acesta urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Parcometre de lux în Constanța: costă cât o mașină second hand și se încarcă de la soare

Fri Apr 8 , 2022
Primăria Constanța a anunțat, vineri, că 31 de automate electronice vor facilita plata parcării pentru persoanele mai puțin familiarizate cu aplicația „Constanța parking” sau plata prin sms. Noile sisteme de plată a parcărilor publice au fost montate și puse în funcțiune în zonele 0, 1 și 2 din municipiul Constanța. […]
parcometre-stradale-31