A evadat din arestul la domiciliu

catuse

Polițiștii din Constanța au anunțat, vineri, că un bărbat care era în arest la domiciliu a evadat, dar a fost prins în scurt timp.

La data de 7 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au efectuat verificări la domiciliul unui bărbat, de 21 de ani, persoană ce se afla sub măsura arestului la domiciliu, acesta nefiind găsit la locuință.

„În urma cercetărilor efectuate, tânărul a fost identificat, în municipiul Mangalia, iar în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.”, a anunțat IPJ Constanța.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Astăzi, acesta urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Parcometre de lux în Constanța: costă cât o mașină second hand și se încarcă de la soare

vin apr. 8 , 2022
Primăria Constanța a anunțat, vineri, că 31 de automate electronice vor facilita plata parcării pentru persoanele mai puțin familiarizate cu aplicația „Constanța parking” sau plata prin sms. Noile sisteme de plată a parcărilor publice au fost montate și puse în funcțiune în zonele 0, 1 și 2 din municipiul Constanța. […]
parcometre-stradale-31

V-ar putea interesa și: