A explodat o rulotă VIDEO

explozie rulotă (2)ISU Dobrogea a intervenit la o explozie, în după amiaza zilei de sâmbătă, în stațiunea Mamaia, în Popasul Măslinului.

Din primele informații, se pare că a explodat o butelie aflată într-o rulată campată în popasul respectiv. Rulota a fost distrusă în întregime.

În momentul exploziei, proprietarii nu erau în ruletă. Aceștia au sosit la fața locului în momentul în care pompierii lichidau incendiul. Femeia a suferit un atac de panică. Se pare că aceștia sunt turiști din București.

La eveniment a intervenit o autospeciala cu 5 subofițeri de la Stația Midia Năvodari. Incendiul a fost lichidat după aproximativ 30 de minute. Suflul exploziei a afectat autoturismul care tracta rulota.

Până la ajungerea echipajelor de pompieri constănțeni, un pompier de la ISU Tulcea, aflat în concediu, a acționat pentru localizarea incendiului. Acesta a spart lacătul spațiului PSI aflat în camping, a luat stingătoarele și a încercat să localizeze incendiul pentru a nu se extinde.

Cauza probabila: scurtcircuit de la un tablou neizolat corespunzător sau suprasolicitat.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Bucătăria groazei. Ce spune conducerea Colegiului Mihai Eminescu

Sat Jun 16 , 2018
Conducerea Colegiului Mihai Eminescu din Constanța a luat atitudine după ce Protecția Consumatorilor a făcut publice imagini din bucătăria groazei, locul unde erau pregătite produsele care se vindeau în chioșcul din incinta școlii. Directoarele spun că vor propune rezilierea contractului. Iată mesajul, în întregime, semnat de directorii Colegiului Național „Mihai […]
Control CJPC (2)