A fost inaugurat Târgul de Crăciun „Și pentru ei vine Moșul!”, în incinta CMSN

De astăzi este deschis oficial, în perioada 21-23 decembrie 2021, Târgul de Crăciun „Și pentru ei vine Moșul!”, în cadrul căruia puteți găsi o expoziție de produse hand made realizate de elevii Centrelor de Educație Incluzivă din județ.

Accesul este gratuit și veți putea urmări concerte de colinde, precum și antrenamentele delfinilor Complexului Muzeal de Științe ale Naturii.

La deschidere au participat, alături de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, cei doi vicepreședinți, Stelian Gima și Petre Enciu, precum și consilierul județean, Gianina Topolov.

„Acest târg, practic, pune în valoare munca, îndemânarea şi creativitatea copiilor noștri, precum şi capacitatea profesorilor de a-i îndruma şi susţine pe micuţi. Toate aceste minunate creații, pe care astăzi le-ați adus în fața noastră, ne emoționează și ne arată cât de importante sunt pentru noi, datinile, obiceiurile și folclorul românesc. Îmi doresc ca prin intermediul acestui eveniment, să atragem atenţia asupra faptului că aceşti micuți sunt ai noștri și au nevoie de toată grija și sprijinul fiecăruia dintre noi. Solidaritatea trebuie să ne anime și să ne aducă pe toți laolaltă, astfel încât să devenim un exemplu pentru alții. În prag de sărbători, vă adresez sincerele mele mulțumiri pentru toate lucrurile frumoase pe care le-ați realizat, și, îmi doresc ca împreună să le punem în valoare și să arătăm că și județul Constanța, merită să fie acolo unde îi este locul, în lumea artei și a tradițiilor românești! Vă urez tuturor sănătate și sărbători cu bine!”, a declarat Mihai Lupu , Președintele Consiliului Județean Constanța.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Gest din suflet: toți copiii din Sibioara și Lumina au primit cadouri de la grupul de firme Comprest Util – Asfalt Dobrogea VIDEO

Tue Dec 21 , 2021
Zeci de copii din Sibioara și Lumina au primit, ieri, cadouri din partea grupului de firme Comprest Util – Asfalt Dobrogea, condus de omul de afaceri Grigore Comănescu. Locuitorii au venit, cu mic, cu mare, la biserica din Sibioara, ctitorită de Grigore Comănescu și soția sa, Vasilica. Cu toții au […]
Sibioara-Grigore-Comanescu-2