A fost inaugurat Târgul de Crăciun „Și pentru ei vine Moșul!”, în incinta CMSN

De astăzi este deschis oficial, în perioada 21-23 decembrie 2021, Târgul de Crăciun „Și pentru ei vine Moșul!”, în cadrul căruia puteți găsi o expoziție de produse hand made realizate de elevii Centrelor de Educație Incluzivă din județ.

Accesul este gratuit și veți putea urmări concerte de colinde, precum și antrenamentele delfinilor Complexului Muzeal de Științe ale Naturii.

La deschidere au participat, alături de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, cei doi vicepreședinți, Stelian Gima și Petre Enciu, precum și consilierul județean, Gianina Topolov.

„Acest târg, practic, pune în valoare munca, îndemânarea şi creativitatea copiilor noștri, precum şi capacitatea profesorilor de a-i îndruma şi susţine pe micuţi. Toate aceste minunate creații, pe care astăzi le-ați adus în fața noastră, ne emoționează și ne arată cât de importante sunt pentru noi, datinile, obiceiurile și folclorul românesc. Îmi doresc ca prin intermediul acestui eveniment, să atragem atenţia asupra faptului că aceşti micuți sunt ai noștri și au nevoie de toată grija și sprijinul fiecăruia dintre noi. Solidaritatea trebuie să ne anime și să ne aducă pe toți laolaltă, astfel încât să devenim un exemplu pentru alții. În prag de sărbători, vă adresez sincerele mele mulțumiri pentru toate lucrurile frumoase pe care le-ați realizat, și, îmi doresc ca împreună să le punem în valoare și să arătăm că și județul Constanța, merită să fie acolo unde îi este locul, în lumea artei și a tradițiilor românești! Vă urez tuturor sănătate și sărbători cu bine!”, a declarat Mihai Lupu , Președintele Consiliului Județean Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Gest din suflet: toți copiii din Sibioara și Lumina au primit cadouri de la grupul de firme Comprest Util – Asfalt Dobrogea VIDEO

mar dec. 21 , 2021
Zeci de copii din Sibioara și Lumina au primit, ieri, cadouri din partea grupului de firme Comprest Util – Asfalt Dobrogea, condus de omul de afaceri Grigore Comănescu. Locuitorii au venit, cu mic, cu mare, la biserica din Sibioara, ctitorită de Grigore Comănescu și soția sa, Vasilica. Cu toții au […]
Sibioara-Grigore-Comanescu-2

V-ar putea interesa și: