A fost înjunghiat în piața Brick

Distribuie:

În data de 30.12.2018, în jurul orelor 9.00, polițiștii Secției 4 au fost sesizați de către un bărbat, de 60 de ani, despre faptul că, în timp ce se afla în piața Brick din municipiul Constanța, a avut un conflict cu un alt bărbat, de 51 de ani.
În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, pe fondul unor conflicte mai vechi, bărbatul de 51 de ani l-a înțepat cu un obiect tăietor-înțepător pe un alt bărbat, de 60 de ani, care ulterior a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru acordarea de îngrijiri medicale, având diagnosticul de plăgi înjunghiate superficiale și traumatism prin agresiune. Victima a fost examinată medico-legal, ocazie cu care s-a stabilit faptul că prezintă leziuni traumatice care necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale, viața nefiindu-i pusă în pericol.


Oamenii legii l-au reținut pe autor pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar astăzi, bărbatul a fost propus spre arestare preventivă, instanța dispunând măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.


Polițiștii Secției 4 au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe.

Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.