A furat cadourile strânse la Mănăstirea Petru Vodă pentru copiii nevoiaşi

catuse

Un bărbat a furat cadourile strânse de maicile de la Mănăstirea Petru Vodă pentru copiii nevoiaşi. Polițiștii l-au identificat și reținut pentru 24 de ore.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu, a declarat, joi, că poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul suspectului, unde au găsit pachetele furate de la mănăstire.

„În baza activităţilor investigative complexe realizate în cauză, s-a reuşit identificarea şi depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat de 37 de ani, din Borca, care ar fi pătruns, prin forţarea uşii de acces, într-o anexă a lăcaşului de cult, de unde ar fi sustras mai multe pachete ce conţineau articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, în valoare de 6.000 lei”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporţie de 90%, fiind restituit mănăstirii.

Bărbatul este cercetat penal pentru infracţiunea de furt calificat.

În activităţi au fost angrenaţi şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Neamţ.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Belgia renunță la energia nucleară

Thu Dec 23 , 2021
Guvernul Belgiei a ajuns la un acord care confirmă închiderea centralelor nucleare în 2025, deşi va continua investiţiile în tehnologia atomică în scopuri energetice, au transmis joi radioteleviziunile RTBF şi VRT, preluate de Reuters. În coaliţia guvernamentală formată din şapte partide, subiectul a fost disputat de câteva săptămâni. Verzii susţin […]