A încălcat două reguli dintr-o singură parcare

Cum a fost parcată o mașină cu numere de București
A parcat fix în intersecție, în fața trecerii de pietoni

Șoferul unei mașini cu numere de București a reușit să încalce două reguli cu o singură parcare neregulamentară.

În primul rând, nu a păstrat distanța necesară față de intersecție, în al doilea rând, nu a păstrat distanța necesară față de trecerea de pietoni.

S-a întâmplat joi dimineață, pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea din orașul Constanța, la intrarea dinspre strada Soveja, în zona complexului comercial Eden. În jurul orei 08.00, când traficul în zonă este foarte aglomerat. Faptul că a blocat vizibilitatea trecerii de pietoni este cu atât mai grav.

Șoferul a parcat și a plecat din mașină, nu a fost deranjat de faptul că cei care făceau dreapta era împiedicați să înainteze.

Dacă o să spuneți că în Constanța nu sunt locuri de parcare, o să vă dau dreptate, dar, în acest caz, dacă mai mergea 100 sau 200 de metri, ar fi găsit cu ușurință un loc de parcare în cartier.

Am văzut de mai multe ori în zonă Poliția Locală Constanța, dar aceasta nu poate acționa decât dacă șoferul este la mașină.

De la jumătatea lunii martie, însă, mașinile parcate neregulamentare vor putea fi ridicate de către un SRL al Primăriei Constanța, la solicitarea poliției locale sau a celei naționale.

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.