A început amenajarea spațiului verde din Energia Residence

Unul din puținele ansambluri imobiliare din Constanța care oferă viitorilor locatari și un spațiu verde este Energia Residence, din cartierul Compozitorilor, strada Constantin Bobescu.

A început amenajarea spațiului verde din Energia Residence

Investitorii au promis acest spațiu verde și se țin de cuvânt. Zilele acestea a început amenajarea spațiului. Primul pas l-a reprezentat aducere și plantarea copacilor și a florilor. Lucrurile sunt abia la început, dar deja, spunem noi, arată bine.

Vă reamintim că aici s-a amenajat și un loc de joacă pentru copii, dotat cu toate cele necesare, dar și un foișor.

Toate acestea vor putea fi folosite numai de către locatarii imobilelor din ansamblul imobiliar.

Primele două blocuri sunt gata, iar predarea cheilor a început.

Lucrările la alte două blocuri sunt în plină desfășurare. Prețul unui apartament de două camere, predat la cheie, cu baia utilată, pleacă de la 69.000 de euro.

Mai multe despre Energia Residence puteți afla din articolele de mai jos.

Cum arată primul loc de joacă din Energia Residence FOTO


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De ce a fost anulat concertul „Jazz in Parc”

sâm aug. 27 , 2022
Azi ar fi trebuit să aibă loc, în parcul de la Teatrul Oleg Danovski, un concert de jazz. Evenimentul se numește „Jazz in Parc” și este organizat de comunitatea elenă și de cea armeană din Constanța, cu sprijinul Primăriei Constanța. Era lume multă în parc înainte de începere, mai ales […]

V-ar putea interesa și: