A început construcția unui parc de distracții de 60 milioane de euro în Neptun

Noua investiție va avea și un aqua parc. Fotografie cu rol ilustrativ

Familia Movileanu, care controlează complexul hote­lier Mera Resort din Venus, a demarat construcţia unui parc de distracţii în staţiunea Neptun, o investiţie esti­ma­tă la aproape 60 de milioane euro, care va fi finalizată în 2024.

„Litoralul românesc are potenţial, este nevoie de in­ves­tiţii în servicii de calitate. Anul trecut am finalizat cons­trucţia a 25 de viluţe la Venus, investiţie de 6 mi­lioa­ne de euro, printr-un credit bancar“, a spus pentru ZF Nicolae Movileanu, unul din cei mai mari şi discreţi investitori de pe litoralul românesc.

El a mai precizat că va investi 60 milioane euro într-un parc de distracţie în staţiu­nea Neptun.

„Vom face un parc de distracţie, cu aqua parc inclus, parc tematic, cu multe alte activităţi. Am de­ma­rat deja proiectul, va fi o referinţă pentru litoralul româ­nesc. Estimăm că îl vom deschide în 2024. Am mers înainte cu toate investiţiile planificate“.

Familia Movileanu din Argeş a devenit cunoscută în sec­to­rul turistic după ce în 2014 a preluat prin compania Atlas Apli­ance Solutions din Mioveni hotelurile Cocor şi Pa­jura din Ve­nus, alături de 28 de vile de la THR Marea Neagră şi a dez­vol­tat un complex modern de patru stele, Mera Resort, în ur­ma unei investiţii de circa 12 milioane euro, potrivit ultimelor date disponibile.

Vă recomandăm și:

Litoralul românesc, atractiv pentru albanezi și germani

Milionarii construiesc blocuri în Comorova, singura pădure de pe litoralul românesc

Aproape 250 de clădiri și terenuri vor fi supraimpozitate în sudul litoralului

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Record absolut: peste 34.000 de cazuri noi de COVID-19

Wed Jan 26 , 2022
Grupul de Comunicare Strategică anunţă că până miercuri, la ora 10:00, s-au înregistrat peste 34.000 de cazuri noi de COVID-19. Au fost raportate 94 de decese. Incidenţa cazurilor în Bucureşti a crescut la 11,71, de la 11,03 în urmă cu o zi. „Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data […]