A început proiectul „Transport public local cu mijloace ecologice în orașele Techirghiol, Eforie”


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

În România, și inteligența artificială ne minte

sâm mart. 11 , 2023
​Robotul ION, bazat pe Inteligența Artificială (IA) și prezentat cu surle și trâmbițe de Guvern, ne-a mințit. Dialogul acesteia cu premierul Nicolae Ciucă din ședința de Guvern din 1 martie a fost regizat, a recunoscut Nicu Sebe, coordonatorul echipei ION și șeful IA al Humans AI, compania care coordonează acest […]
ION GOV

V-ar putea interesa și: