A început rapelul vaccinului împotriva covid-19 VIDEO FOTO

În Constanța, primele rapeluri ale vaccinului împotriva covid-19 s-au făcut azi. Declarații ale oficialilor, în imaginile de mai jos.

În etapa zero, la Constanța au fost imunizați 260 de angajați de la Spitalul de Boli Infecțioase și Spitalul de Pneumoftiziologie. O singură persoană s-a infectat după ce a fost vaccinată împotriva COVID-19.

„260 de doze de rapel se fac astăzi la Spitalul de Boli Infecțioase.”, a declarat Cristina Schipor, directorul DSP:

Cristina Schipor, din conducerea DSP Constanța spune că în etapa a doua sunt aproximativ 40.000 de persoane ar trebui să se vaccineze în etapa a doua.

„În afara de Hârșova, pentru următoarele 2-3 zile sunt ocupate toate locurile la vaccinare în județ”, a spus Cristina Schipor.

Stela Halichidis, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța a declarat că astăzi este o zi de sărbătoare.

„Am fost primul spital din țară care a avut un procent așa de mare de personal vaccinat. Întregul personal al spitalului, inclusiv TESA și paza s-au vaccinat”, a spus aceasta.

Nu au fost reacții adverse până la acest moment.

DSP Constanța va transmite o informare prin care va face precizarea că persoanele din etapa a II-a de vaccinare se vor vaccina la SMIT-Stadionul Portul. În aplicația de programare apare adresa Spitalului Militar de pe bvd. Mamaia deoarece sistemul modular are caracter temporar iar adresa este luată conform CUI-ului spitalului de care aparține.

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.