A început sezonul estival. 45 de turiști din afara municipiului Constanța au vizitat piața Ovidiu

Atragerea turiștilor în extrasezon, prin organizarea a numeroase evenimente culturale este o prioritate pentru Organizația Patronală Mamaia-Constanța. Manifestările dedicate Zilei Constanței au dovedit faptul că, atât localnicii, cât și turiștii sunt dornici să participe la spectacole, activități sportive și manifestări culturale, chiar și în extrasezon.

OPMCTA a fost partener în cadrul evenimentului „Simboluri de Ziua Constanței”, care s-a desfășurat pe 21 mai în Piața Ovidiu.

„Estimăm că pe durata desfășurării evenimentului au participat peste 400 de persoane. 380 dintre acestea au completat taloane pentru tombola organizată, iar 45 erau din alte localități, iar 45 au domiciliul în alte orașe.”, au declarat reprezentanții organizației.

În cadrul evenimentului, membrii Organizației Patronale Mamaia-Constanța au 16 premii.

La manifestarea au susținut un spectacol pe scena din fața Muzeului Național de Istorie și Arheologie Constanța, ansamblurile etniilor din municipiul și județul Constanța: Ansamblul Folcloric Profesionist „Brâulețul” din cadrul Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, Ansamblul de dansuri al Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România filiala Topraisar – ”Can Renkler”, Ansamblul ”ELPIS” al Comunității Elene din Constanța – împreună cu solistul Florian Jurcă, Ansamblul Comunității Aromâne ”IHOLU”, Ansamblul ”AUDEO” din Cernavodă al Partidei Romilor Constanța și Ansamblul ”Fidanlar”, al Uniunii Turce din România filiala Constanța.

V-ar putea interesa și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “A început sezonul estival. 45 de turiști din afara municipiului Constanța au vizitat piața Ovidiu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța organizează mai multe evenimente pentru copii pe 1 iunie

mar mai 24 , 2022
Primăria Constanța va organiza mai multe evenimente pe 1 iunie, de Ziua Copilului: teatru de păpuși, spectacole de magie, baloane, face-painting, animație și personaje de poveste. Invitații speciali sunt cățelușii năzdrăvani din PATRULA CĂȚELUȘILOR. Programul evenimentelor este următorul: PARC POARTA 6 – 11:00-13:00 Scenă 11.00  Deschiderea evenimentului      11.10 Show Magie […]

V-ar putea interesa și: