A început sezonul estival. 45 de turiști din afara municipiului Constanța au vizitat piața Ovidiu

Atragerea turiștilor în extrasezon, prin organizarea a numeroase evenimente culturale este o prioritate pentru Organizația Patronală Mamaia-Constanța. Manifestările dedicate Zilei Constanței au dovedit faptul că, atât localnicii, cât și turiștii sunt dornici să participe la spectacole, activități sportive și manifestări culturale, chiar și în extrasezon.

OPMCTA a fost partener în cadrul evenimentului „Simboluri de Ziua Constanței”, care s-a desfășurat pe 21 mai în Piața Ovidiu.

„Estimăm că pe durata desfășurării evenimentului au participat peste 400 de persoane. 380 dintre acestea au completat taloane pentru tombola organizată, iar 45 erau din alte localități, iar 45 au domiciliul în alte orașe.”, au declarat reprezentanții organizației.

În cadrul evenimentului, membrii Organizației Patronale Mamaia-Constanța au 16 premii.

La manifestarea au susținut un spectacol pe scena din fața Muzeului Național de Istorie și Arheologie Constanța, ansamblurile etniilor din municipiul și județul Constanța: Ansamblul Folcloric Profesionist „Brâulețul” din cadrul Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, Ansamblul de dansuri al Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România filiala Topraisar – ”Can Renkler”, Ansamblul ”ELPIS” al Comunității Elene din Constanța – împreună cu solistul Florian Jurcă, Ansamblul Comunității Aromâne ”IHOLU”, Ansamblul ”AUDEO” din Cernavodă al Partidei Romilor Constanța și Ansamblul ”Fidanlar”, al Uniunii Turce din România filiala Constanța.

V-ar putea interesa și:
Un comentariu la “A început sezonul estival. 45 de turiști din afara municipiului Constanța au vizitat piața Ovidiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Primăria Constanța organizează mai multe evenimente pentru copii pe 1 iunie

mar mai 24 , 2022
Primăria Constanța va organiza mai multe evenimente pe 1 iunie, de Ziua Copilului: teatru de păpuși, spectacole de magie, baloane, face-painting, animație și personaje de poveste. Invitații speciali sunt cățelușii năzdrăvani din PATRULA CĂȚELUȘILOR. Programul evenimentelor este următorul: PARC POARTA 6 – 11:00-13:00 Scenă 11.00  Deschiderea evenimentului      11.10 Show Magie […]

V-ar putea interesa și: