A intrat cu mașina pe plajă și asta l-a costat mult

În data de 20.03.2021, în jurul orelor 00:45, ca urmare a unui apel telefonic primit la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală, un echipaj de polițiști locali a fost direcționat pe plaja Dacica, unde se afla un autovehicul blocat în nisip.

Ajunși la fața locului, polițiștii locali au observat un autovehicul marca Volkswagen, în care se afla o persoană de sex masculin, în vârstă de 23 de ani,  ce prezenta halenă etilică și avea pupilele ochilor dilatate.

Polițiștii locali au procedat la efectuarea controlului corporal, moment în care au observat că în portiera dreapta față a autovehiculului se afla depozitată o pungă din material plastic ce conținea un produs vegetal de culoare galben/verzuie, mărunțit, susceptibil de a avea efect psihoactiv/psihotrop.   

În aceste condiții, a fost solicitat și un echipaj medical din cadrul SMURD, care s-a prezentat la fața locului, pentru a-i verifica starea de sănătate.

Ca urmare a celor constatate, persoana în cauză, împreună cu substanța găsită, au fost predate Secției 1 Poliție Constanța, în vederea continuării cercetării și dispunerea măsurilor legale ce se impun.

Persoana depistată a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 lei, conform OUG 19/2006, privind utilizarea plajei Mării Negre și controlul activităților desfășurate pe plajă.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.