A intrat în casă peste o femeie de 72 de ani, a bătut-o, violat-o și tâlhărit-o

La data de 10 decembrie 2019, în jurul orei 16.50, polițiștii Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai au fost sesizați, de către o femeie de 72 de ani, din comuna Limanu, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în locuința sa, o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuință, unde ar fi lovit-o, ar fi violat-o și i-ar fi sustras o sumă de bani, precum și alte bunuri.

Imediat, la nivelul I.P.J. Constanța s-au mobilizat forțe din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, Poliției municipiului Mangalia și Secției 9 Rurală Topraisar, care au început căutările pentru depistarea bărbatului.

În cursul zilei de ieri, polițiștii l-au depistat pe bărbatul în cauză, de 45 de ani, pe raza localității General Scărișoreanu. Nu a opus rezistență. Acesta este de loc din Negru Vodă.

„Acesta fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.”, a declarat Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.