A mai murit un om înecat în Marea Neagră

N-au reușit să-l resusciteze

Încă un bărbat a murit înecat în Marea Neagră.

S-a întâmplat marți, în Costinești, în zona Golful Francezului. Acolo este o plajă neamenajată turistic, unde nu există salvamari.

Victima este un bărbat de circa 40 de ani.

Un echipaj SMURD și unul al SAJ au ajuns la fața locului și au încercat să-l resusciteze, dar fără succes.

Până acum, în această vară, 20 de persoane au murit înecate în Marea Neagră.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pesta porcină africană - adevăr și dezinformări!

mar aug. 21 , 2018
Zilele acestea este o adevărată nebunie în mediul online cu privire la acest subiect, fiecare dându-și cu părerea. Toți lansăm teorii și opinii, care mai de care mai incredibile… toți înafară de cei care ar trebui! Geronimo Brănescu, președintele ANSVSA (autoritatea națională sanitar-veterinară) și totodată finul celebrului Nicușor Constantinescu, tace […]

V-ar putea interesa și: