A murit academicianul Răzvan Theodorescu

Sursă foto: Constanța 100%

Academicianul Răzvan Theodorescu, vicepreşedinte al Academiei Române, s-a stins din viață pe 6 februarie 2023, la vârsta de 83 de ani.

Academicianul a decedat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Se internase în unitatea medicală în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

Răzvan Theodorescu a fost istoric de artă, doctor în ştiinţe istorice, preşedintele Secţiei de Arte, Arhitectură şi Audiovizual a Academiei Române, secretar general al Asociaţiei Internaţionale de Studii Sud-Est Europene, profesor la Universitatea de Arte şi membru titular al Academiei Române din 2000 (corespondent – 1993), scrie News.ro.

De asemenea, Răzvan Theodorescu a fost director general al Televiziunii Române (1990-1992).


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se construiesc noi locuri de parcare în cartierul Inel I din Constanța

lun feb. 6 , 2023
Terenurile virane sunt reorganizate constant pentru a fi create condiții civilizate pentru parcarea autovehiculelor, a anunțat Primăria Constanța. Pe strada Bravilor din cartierul Inel I, au fost demarate lucrările de infrastructură pentru amenajarea de noi locuri de parcare. În etapa premergătoare asfaltării, se montează borduri și se construiesc noi trotuare […]
parcare-strada-bravilor

V-ar putea interesa și: