A murit Corneliu Idu

Omul de afaceri Corneliu Idu a murit.

A fost unul din cei mai importanți oameni de afaceri din Constanța.

Din informațiile noastre, suferea de covid.

Corneliu Idu avea 70 de ani. Deţinea firme de shipping, dar şi societăţi în domeniul activităţilor portuare.   

Fost căpitan de navă, deținea, printre altele, „Idu Shipping and Services”, una dintre cele mai mari și mai profitabile afaceri în domeniul shippingului.

Companiile aflate în portofoliu lui Corneliu Idu sunt, pe lângă Idu Shipping and Services SRL Constanţa, și Octogon Shipping and Services SRL Constanţa-acţionar unic, Octogon Gas and Logistics SRL Constanţa-acţionar unic, Coremar S.A. Constanta-acţionar, Boraz Holding AG. Zurich/Elvetia-acţionar unic, Comvex S.A.Constanţa – acţionar majoritar, Tenis Club Idu SRL Mamaia – acţionar unic.

Avea şi o bază de tenis în staţiunea Mamaia, unde s-au disputat mai multe competiţii interne şi internaţionale. De altfel, aceasta a găzduit în urmă cu trei ani şi meciul de Fed Cup dintre România şi Marea Britanie.  

Iubitor de tenis, este cel care i-a ajutat necondiționat pe Simona Halep și pe Horia Tecău.

Cine sunt cei mai bogați constănțeni


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A scăzut cu 45 numărul de cazuri active de coronavirus în municipiul Constanța

mar dec. 1 , 2020
În municipiul Constanța s-a înregistrat o ușoară scădere a numărului de cazuri active de coronavirus. Astfel, potrivit datelor comunicate azi de Prefectura Constanța, incidența (numărul de cazuri active la mia de locuitori, în ultimele două săptămâni) a ajuns la 10,71, față de 10,80, cât era ieri. Numărul efectiv de cazuri […]
covid-19

V-ar putea interesa și: