A murit doctorul Nicolae Ciucă, președinte al Organizației Seniorilor Naționali Liberali Constanța

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal anunță cu profundă durere trecerea în neființă a domnului doctor Nicolae Ciucă.

Figură marcantă printre liberali, fost consilier județean, domnul Ciucă ocupa, în prezent, funcția de președinte al Organizației Seniorilor Naționali Liberali Constanța și prim vicepreședinte OSNL.

Generații de liberali au fost inspirați de dăruirea, tenacitatea si devotamentul domnului doctor. Partidul Național Liberal a suferit astăzi o grea pierdere.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “A murit doctorul Nicolae Ciucă, președinte al Organizației Seniorilor Naționali Liberali Constanța

  1. Nici un suflet de doctor nu trece puntea până ce nu se va reabilita sistemul neincendierii cluburilor de prin țară.
    Inpreuna cu tehnocrații lu’ iohanus, vor da toți năvală infernală

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PALACE HOTEL & RESORT SRL anunță încheierea proiectului „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”

joi nov. 11 , 2021
Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp. Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a […]

V-ar putea interesa și: