A murit dr. Gheorghe Badiu, unul din profesorii fondatori ai Facultății de Medicină, Universitatea Ovidius din Constanța

Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC) aduce un omagiu la trecerea în eternitate a prof. univ. dr. Gheorghe Badiu.
Dedicat carierei de profesor și medic, acesta va rămâne în amintirea colegilor și a studenților ca o prezență elegantă, sobră, autoritară, cu o vastă cultură și măiestrie didactică, ce au călăuzit generații după generații de studenți, medici, doctoranzi.
Absolvent al UMF Carol Davila și cercetător la Institutul de Neurologie al Academiei Române, cu o carieră stralucită de neurolog și activitate didactică de conferențiar la UMF Tg. Mureș, dr. Gheorghe Badiu devine unul din profesorii fondatori ai Facultății de Medicină, Universitatea Ovidius din Constanța.

“Facultatea de Medicină vă este urmașă și va păstra candela aprinsă pentru sufletul nemuritor!”, a transmis instituția.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RAJA anunță că lucrările din Valu lui Traian se prelungesc

mie nov. 1 , 2023
Ca urmare a unor probleme de ordin tehnic depistate la fața locului din Valu lui Traian, RAJA a anunțat ca este nevoită să prelungească durata de executare a lucrărilor până în jurul orei 20.30. Sunt afectați în continuare consumatorilor din localitatea Valu lui Traian, cu excepția zonelor C și F. […]

V-ar putea interesa și: