A murit după ce a coborât din mașină să dea o mână de ajutor la un accident

Marius conducea pe autostrada A1, în județul Sibiu. În fața lui, mai multe mașini au fost implicate într-un accident. A coborât din propriul său autoturism și s-a dus să de o mână de ajutor, scrie ObservatorNews.ro.

La un moment dat, s-a ferit de un Mercedes scăpat de sub control, care, altfel, l-ar fi spulberat. Fără să bănuiască că este în zona unui viaduct și că dincolo era hăul, bărbatul de 48 de ani a sărit între separatorii de sens care despart benzile autostrăzii. S-a prăbuşit în gol de la o înălţime de cel puţin 25 de metri. Salvatorii sosiţi la faţa locului au acordat îngrijiri şoferilor implicaţi în accident, însă pentru Marius nu au mai putut face nimic.

Nimeni nu a înțeles imediat ce s-a întâmplat.

„Prietenul meu a luat geaca luminantă să oprim maşinile, să meargă încet. Într-adevăr, a venit TIR-ul, a venit celălalt cu Mercedesul, a depăşit, a accelerat, avea 100 şi ceva la oră. Zic, vezi că ăla intră în noi! Şi a fugit în partea cealaltă. Din momentul în care s-a auzit bubuitura, el a dispărut. Am început să-l strig pe nume. Nimic, nimic!”, a povestit bărbatul.

Vestea că Marius a avut parte de un astfel de sfârșit i-a întristat pe cei dragi. Mesajele de condoleanțe au împânzit rețelele de socializare.

„Când o ființă apropiată nouă pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seamă cu durere în suflet că suntem niște bieți muritori! Dumnezeu sa te aibă în pace unchi și prieten drag drum lin spre cer”

„Offf Mane nu pot sa cred ca nu mai esti”

Dumnezeu să-l odihnească , condoleanțe familiei!”

D-zeu să-l odihnească în pace, condoleanțe”

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Un om de nota 10!!!Condoleanţe”

„Dumnezeu sa te ierte unchiule, ne-ai lasat un gol in suflet ai plecat prea devreme de langa noi Dumnezeu te-a vrut langa el”

Dumnezeu sa te ierte ai fost un om bun nu trebuia să pleci în cer de acuma erai tânăr prietene”

„Dumnezeu sa te ierte, Marius! Ne-ai lasat un gol imens. Condoleante familiei”.

Sursă foto: Observator Neww


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mii de copii îngheață de frig în clase. Să vă fie rușine!

lun ian. 30 , 2023
Primăria Constanța are ca obligație încălzirea claselor. Mii de copii învață în frig. Unii au ajuns la spital. Părinții sunt revoltați. Primarul Vergil Chițac, PNL, nu a ieșit cu nicio explicație. Nu le-a explicat bine nici directorilor de școli și grădinițe. Le-au promis că avariile se vor rezolva, dar s-au […]
cristian hagi

V-ar putea interesa și: