A murit după ce a fost bătută, înjunghiată și aruncată în Dunăre de concubin

Dunărea în dreptul localității Ghindărești

A murit după ce a fost bătută, înjunghiată și aruncată în Dunăre de concubin. Un bărbat în vârstă de 67 de ani a fost reţinut.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, un bărbat în vârstă de 56 de ani din comuna Ghindăreşti a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de omor. 

„În cursul lunii septembrie 2020, în timp ce se afla la locuinţa din localitatea Ghindăreşti, inculpatul  T. I. a agresat-o pe concubina sa, victima E. A., prin lovire cu şi de corpuri dure, respectiv prin înjunghierea repetată cu un obiect tăietor înţepător (posibil cuţit), pe corpul victimei fiind identificate cu ocazia necropsiei următoarele leziuni de violenţă: echimoză retroauriculară dreaptă, fracturi costale drepte, fractură olecran (n.r. un os situat la nivelul cotului, imediat sub piele) drept, plagă înjunghiată lateral de fosa iliacă dreaptă, două plăgi tăiate în lungime de circa trei centimetri dispuse una deasupra celeilalte, în partea temporal-dreaptă, plagă tăiată în lungime de circa şase centimetri, dispusă orizontal occipital-dreaptă”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. 

După agresiune, a aruncat-o pe femeie în Dunăre, la o distanţă de jumătate de kilometru de locuinţă. Procurorii au menţionat că moartea victimei a survenit din cauza înecului.

Trupul neînsufleţit a fost găsit după ce a început să plutească pe Dunăre.

Bărbatul urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.