A murit după ce a născut într-un spital privat

O gravidă de 35 de ani şi-a pierdut viaţa la scurt timp după ce a născut într-un spital privat.

Aceasta a născut la Spitalul Privat Isis din Constanța, în noaptea de 23 spre 24 ianuarie.

Din primele informații, se pare că în momentul nașterii a apărut o ruptură de uter, care a dus la o hemoragie puternică și la stop cardio-respirator.

Femeia a fost resuscitată şi stabilizată pentru transport de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean (SCJU) din Constanţa.

Medicii de aici nu au mai reușit să o salveze, însă.

A murit pe 24 ianuarie, în jurul orei 11.00.

Copilul a supraviețuit.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dragorul maritim Lt. Lupu Dinescu, în gruparea NATO de luptă împotriva minelor marine

joi ian. 25 , 2018
Dragorul maritim Lt. Lupu Dinescu (DM-25) a plecat miercuri, 24 ianuarie, din Portul Constanța, pentru a se integra în Gruparea Navală NATO de luptă împotriva minelor marine (SNMCMG-2/Standing NATO Mine Countermeasures Group), care desfășoară, în perioada 24 ianuarie – 13 februarie, activități specifice de supraveghere a traficului maritim în bazinul […]
dragor maritim 25

V-ar putea interesa și: