A murit după ce copacul pe care-l tăia a căzut peste el

accident-harsova

Un bărbat de 29 de ani a murit, astăzi, în Hârșova.

Acesta a încercat să taie un copac, cu ajutorul unei drujbe. Copacul a căzut însă peste el și l-a rănit grav. La fața locului au ajuns o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și două ambulante SMURD. Bărbatul a fost scos de sub copac, dar nu era conștient.

S-au efectuat manevre de resuscitare, dar la ora 21.15 a fost declarat decesul.

Traficul auto a fost blocat pe ambele sensuri, pentru că arborele a căzut pe șosea.

Cel mai probabil, tânărul se afla la furat.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

”Plantăm fapte bune” se întoarce în Peștera

lun oct. 17 , 2016
În data de 12 noiembrie,  „Plantăm fapte bune în România” îi invită la acţiune pe toţi cei care vor să se implice în cadrul  campaniei Plantăm! Îngrijim! Împădurim! Pentru al şaselea an consecutiv, „Plantăm fapte bune în România”  va organiza acţiuni de împădurire cu ajutorul voluntarilor, pe terenuri publice neproductive […]

V-ar putea interesa și: