A murit după ce s-a răsturnat cu mașina într-un canal

Un bărbat de 51 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu mașina într-un canal din extravilanul comunei Sadova, județul Dolj. Bărbatul nu a avut nicio șansă să iasă de unul singur din mașină, după ce autoturismul s-a răsturnat pe plafon în apă.

Potrivit IPJ Dolj, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Bechet au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, un autoturism este răsturnat într-un canal din extravilanul comunei Sadova. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat că autoturismul era răsturnat în canalul din extravilanul comunei Sadova, la aproximativ 100 de m de strada Mănăstirii.

De asemenea, la faţa locului au intervenit şi pompieri din cadrul Gărzii de Pompieri Bechet, cu o autospecială de descarcerare, pentru scoaterea autoturismului din canal, precum şi un echipaj din cadul S.A.J. Dolj.

La scurt timp s-a reuşit scoaterea autoturismului, fiind identificat, în interior, un bărbat, de 51 de ani, din comuna Călăraşi, sat Sărata, care din păcate, era decedat.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Sursa: ObservatorNews.ro

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

România îi răspunde lui Putin: „Este inadmisibil!”

Fri Jan 21 , 2022
Ministerul Afacerilor Externe respinge ca fiind inoportune şi lipsite de orice fundament declaraţiile ministerului de Externe al Federaţiei Ruse privind prezenţa militară aliată pe Flancul Estic al NATO. „Solicitarea ca postura forţelor NATO în toate statele Alianţei care au aderat după 1997, inclusiv trupe, să fie redusă conform cerinţelor Moscovei […]