A murit Florin Salam? „Nu, nu am murit!”

Manelistul Florin Salam a murit la numai 42 de ani, a scris azi site-ul Știrile Pro TV.

„În urmă cu două zile, presa tabloidă a anunțat că interpretul de manele a fost internat de urgență în spital, în stare gravă, din cauza Covid-19.”, a scris site-ul.

Informația furnizată de PRO TV a fost dezmințită pe pagina de Facebook a cântărețului, chiar de acesta! „Nu, nu am murit.”, a scris Florin Salam.

Betty Salam, fiica lui Florin Salam, a dezmințit informația la rândul său.

„Cel care a scris acel material de la ProTv  eşti un nimic. Cum poţi să scrii şi să duci lumea în eroare şi să îi bagi în panică? Te sfătuiesc să îţi dai demisia”, a transmis Betty Salam, fiica lui Florin Salam pe reţelele sociale. 

Un apropiat de-al artistului a dezvăluit că în urmă cu trei zile a susținut un concert la Zimnicea și se simțea bine.

„A cântat la Zimnicea, pe 9 august, nu avea nimic, era chiar bine”, a dezvăluit, pentru Fanatik, un apropiat de-al manelistului sub protecția anonimatului.

COMPLETARE. Informația a fost ștearsă de pe site-ul Știrile Pro TV.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Stere Hira, directorul Confort Urban pentru cel puțin patru luni. O stranie coincidență

Sat Aug 13 , 2022
Stere Hira este, oficial, directorul Confort Urban pentru cel puțin patru luni de zile. Decizia Consiliului de Administrație de numire în funcție a fost publicată în Monitorul Oficial al României.  Potrivit acesteia, asociatul unic al Societăţii Confort Urban – S.R.L., Consiliul Local al Municipiului Constanţa, care deţine întregul capital social, […]
teo hira director raedpp constanta