A murit generalul Spiroiu, fost ministru al Apărării Naționale

Ministerul Apărării Naționale a anunțat că România a pierdut, în cursul zilei de ieri, un brav reprezentant al Armatei României, pe generalul (rtr) Niculae Spiroiu.

„Într-un asemenea moment trist cuvintele nu reuşesc să exprime tot ceea ce avem în suflet şi am dori să spunem. Generalul Spiroiu a fost un profesionist desăvârșit, o personalitate militară, un exemplu de patriotism și dăruire. Un om demn, generalul Spiroiu a reprezentat un model pentru cei care l-au cunoscut. Activitatea și viziunea deosebită asupra domeniului apărării au contribuit la modernizarea Ministerului Apărării Naționale, atât în cei trei ani în care a ocupat funcția de ministru al apărării naționale, între 1991 și 1994, cât și prin activitatea sa ulterioară. Îi vom păstra o veşnică preţuire şi amintire, aşa cum facem pentru toţi militarii şi eroii români care au îmbrăţişat cariera armelor şi au luptat sub Drapelul naţional.Dumnezeu să îl odihnească în pace pe generalul Niculae Spiroiu! Suntem alături de familia sa, greu încercată!”, a transmis ministerul.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

A ajuns la spital după ce a intrat cu trotineta într-un pilon

Fri Apr 1 , 2022
Un bărbat a ajuns la spital după ce s-a accidentat în timp ce mergea cu trotineta. S-a întâmplat vineri, spre seară, pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța. Victima este un bărbat de 39 de ani. Acesta a lovit un pilon în timp ce se deplasa cu trotineta. A suferit un […]
ambulanta