A murit în timp ce se ducea la mormântul soției

Un profesor pensionar a murit în timp ce se ducea la mormântul soției.

Este vorba despre Aurelian Iorga, care a predat ani de zile la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica”, de unde s-a și pensionat. Avea 74 de ani.

A fost lovit mortal de o mașină în timp ce se ducea la mormântul soției, care murise cu un an mai devreme.

Pe 13 octombrie, dimineață, a traversat strada Eliberării, dar nu pe la trecerea de pietoni. A fost surprins de un șofer de 46 de ani, care conducea dinspre strada Dezrobirii către strada Cutezătorilor. În dreptul blocului IV 24, l-a surprins și accidentat grav pe bătrânul profesor. Medicii sosiți rapid la locul accidentului l-au găsit inconștient. A decedat mai târziu, la spital.

Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Sf. Ioan Botezătorul, marți, 15 octombrie, zi în care va fi și înhumat.

Dumnezeu să-l ierte!


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polițiștii constănțeni amendează, în medie, o prostituată pe zi, cu 518 lei

mar oct. 15 , 2019
Prostituția este un fenomen în Constanța, cu tot ceea ce aduce colateral: proxenetism și spălare de bani, de pildă. Polițiștii constănțeni spun că luptă împotriva sa în fiecare zi. „Astfel de fapte sunt în atenția permanentă a polițiștilor. Zilnic, la nivelul Secției 2 Poliție Constanța se constituie un dispozitiv special […]

V-ar putea interesa și: