A murit intoxicată în beciul casei

Doi bătrâni au fost găsiți în stare de inconştienţă de către pompieri, joi, din beciul casei lor, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea.

Potrivit unui comunicat de presă, în urmă cu puţin timp un echipaj SMURD şi unul pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea au intervenit, după un apel la numărul unic de urgenţă 112, pentru scoaterea a două persoane căzute în beciul locuinţei, în municipiul Tulcea.

La faţa locului s-au deplasat şi două echipaje din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

„La scurt timp după ajungerea forţelor, cele două persoane (un bărbat de 85 de ani şi o femeie de 74 de ani) au fost extrase şi predate echipajelor medicale. Ambele persoane se aflau în stare de inconştienţă. În acest moment se efectuează manevre de resuscitare femei, iar bărbatul a fost transportat la spital. Acesta respira însă era inconştient”, reiese din comunicat.

Femeia nu a mai putut fi salvată.

Pompierii recomandă prudenţă maximă pentru a evita cazurile de intoxicaţie cu bioxid de carbon, acumulat în beciurile proprii.

„Astfel nu se permite intrarea în încăperi în care vinul fermentează, dacă nu există ventilaţie corespunzătoare. Dacă mergeţi în astfel de încăperi, anunţaţi pe cineva, iar dacă suspectaţi că deja există o victimă, nu mergeţi după ea pentru că vă expuneţi pericolului. Indicat este să apelaţi după ajutor, sunând la 112. Mai mult, sunt susceptibili de a se intoxica în beciurile unde fermentează vinul, cei cu probleme respiratorii şi cardiace”, se mai spune în comunicatul transmis de ISU Tulcea.

Foto: ISU Tulcea


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cristina Dumitrache, deputat PSD: „Creștem cuantumul amenzilor pentru vânzarea de băuturi alcoolice minorilor”

joi sept. 21 , 2023
Cristina Dumitrache, deputat PSD de Constanța, a inițiat o propunere legislativă care vizează creșterea amenzilor pentru comercianții care vând băuturi alcoolice minorilor. „Acest demers este esențial în eforturile noastre de a îmbunătăți sănătatea și siguranța tinerilor noștri. Datoria noastră, ca reprezentanți ai românilor, este de a lua măsuri ferme împotriva […]
Cristina Dumitrache

V-ar putea interesa și: