A murit într-un BMW din cauza vitezei excesive

Un tânăr de 28 de ani a decedat, duminică dimineaţă, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Cerviceşti din judeţul Botoşani.

El se deplasa la volanul unui BMW de teren pe drumul naţional DN 29B, care face legătura între municipiile Botoşani şi Dorohoi, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-o curte.

Maşina a lovit o placă de beton aflată în curtea respectivă, iar şoferul a fost proiectat în afara autoturismului, prin parbriz. El a decedat la scurt timp după producerea accidentului, în ciuda manevrelor de resuscitare făcute de echipajele de prim-ajutor sosite la faţa locului.

Poliţiştii de circulaţie consideră că principala cauză care a stat la baza producerii accidentului este viteza excesivă.

Victima accidentului este fiul unor cunoscuţi oameni de afaceri din judeţul Botoşani.

Viteza i-a ucis și pe doi tineri din Constanța. Aceștia s-au lovit de mai mult copaci în timp ce mașina avea circa 150 km/oră, pe un bulevard din Medgidia.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea



Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Imaginea nesimțirii: un gest aparent minor, consecințe importante

Sun May 23 , 2021
Imaginea de mai sus a fost surprinsă ieri, în parcarea unui centru comercial, și este un exemplu pentru starea în care a ajuns acest oraș. Cineva a băut o doză de Cola și, în loc să o arunce la gunoi, a preferat să o lase în parcare, pe jos. Trebuie […]