A murit jurnalistul Florin Condurățeanu

A MURIT JURNALISTUL FLORIN CONDURĂȚEANU

Jurnalistul Florin Condurățeanu a murit luni, în urma unui stop cardio-respirator la vârsta de 71 de ani, anunță Pro TV și Antena3.

Editorialist la „Jurnalul”, Condurăţeanu a publicat ultimul articol chiar luni dimineaţă. El a colaborat o perioadă mai lungă de timp cu OTV, înainte ca licența postului patronat de Dan Diaconescu să fie retrasă. Ulterior, a continuat să semneze în presa scrisă și a avut numeroase apariții televizate pe posturile de știri.

Veste decesului a fost dată de Mihai Gâdea, în direct la Antena 3, în emisiunea „Sinteza Zilei”, scrie Capital.

„Noi am aflat în jurul orei 8 şi ceva. Îmi e foarte greu să vorbesc în seara asta. Îmi este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul și prietenul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurățeanu, a încetat din viață”, a spus Gâdea.

În ultimii ani, Florin Condurățeanu se dedicase domeniului medical, realizând emisiuni tematice la mai multe posturi de televiziune. În prima parte a carierei a fost însă și jurnalist sportiv.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Simona Halep ratează jocurile olimpice

Mon Jun 28 , 2021
Jucătoarea de tenis Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a anunțat comitetul Olimpic și Sportiv Român pe pagina de Facebook. „Simona Halep nu participă la Jocurile Olimpice de la Tokyo!  Preşedintele COSR Mihai Covaliu a anunţat vestea la emisiunea Tema Zilei de la Tvr 1″, […]
simona halep