A murit lovită de mașină chiar sub ochii fetițelor sale. „Ai grijă de ele de sus, din cer, şi învaţă-le să crească fără mama lor”

Și-a luat cele două fete de mână și s-a îndreptat spre trecerea de pietoni. Le-a ținut strâns și a traversat strada. O mașină le-a lovit în plin. Cătălina a fost rănită grav la cap. În stare de șoc, cele două fete își priveau mama cum se zbate în ghearele morții.

Tragedia s-a întâmplat pe 8 august, la ieșirea din Constanța spre Cumpăna.

Salvatorii au sosit la fața locului și i-au acordat femeii primul ajutor. Martorii au declarat că femeia era întinsă pe jos și plină de sânge.

Fata cea mică, de 3 ani, a avut un traumatism cranio-cerebral, iar cea mare, de 6 ani, a avut numai escoriații.

Nici dragostea mamei pentru cele două fete nu a putut să o țină în piață. Rănile au fost prea grave, iar trupul său firav nu le-a mai putut face față. Cătălina s-a dus pe lumea cealaltă lăsându-și fetițele în lacrimi. Avea numai 36 de ani.

Familia și cei care o cunoșteau sunt pur și simpli șocați de veste.

„Drum bun spre cer înger pur! Ne luam rămas bun prea devreme de la tine….. Dumnezeu s o ierte și s-o odihnească în pace! Cine dorește sa și ia rămas bun de la Cătălina, e depusa la capela Bisericii Sf Nicolae protector al marinarilor din km5 de pe Str. Speranței….iar înmormântarea va avea loc vineri la ora 15 va începe cu slujba la capela”

„Drum lin către îngeri, draga mea Cati”, scrie o cunoștință pe rețele de socializare.

„Ai grijă de fetele tale de sus, din cer, şi învaţă-le să crească fără mama lor”

Pacat de tineretea ei. Copilele nu mai zic ca au ramas fara mama este ff greu.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Iarnă de coșmar în Năvodari. Prețul gigacaloriei va crește de 6 ori! Primarul îi întreabă pe oameni cum văd rezolvarea situației

Wed Aug 10 , 2022
Pentru foarte mulți ai orașului Năvodari, iarna care vine înseamnă un coșmar. Prețul gigacaloriei va crește de 6 ori, iar majoritatea pur și simplu nu vor mai avea bani să-și achite factura. În toamna anului trecut, Primăria Năvodari, condusă de Florin Chelaru, PSD, spunea că „face eforturi pentru a păstra […]
florin chelaru