A murit mama lui Radu Mazăre

Gabriela Victoria Mazăre, mama fostului primar al Constanței, Radu Mazăre, a murit. Acesta ar fi suferit un infarct chiar a doua zi după ce s-a anunţat condamnarea cu executare pentru fiul cel mic, Alexandra.

Vestea a fost făcută publică de fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu pe pagina sa de Facebook. 

Este cunoscut faptul că  Gabriela Victoria Mazăre (81 ani) ar fi suferit mai multe intervenții pe cord şi ar fi avut montat şi un stimulator cardiac.

“Dragostea ei de mamă i-a dus inima în Infinit. 
Sunt cu tine,umăr lângă umăr,urcăm muntele,până ce rămâne numai muntele. 
Drum ușor spre lumea fără dor,doamna Gabi!“ – este mesajul transmis de fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu pe Facebook. Funeraliile se vor desfășura luni după amiază

“O sa o depunem mâine la Clares, lângă cimitirul central. Luni la ora 13.30 este slujba la Casa Mortuara, la 14.00 se pleacă de la Casa Mortuara către biserica Mamaia Sat, unde începe slujba la ora 15.00. Înmormântarea este la ora 16.00, la cimitirul Mamaia Sat”, au anunţat membrii familiei Mazăre.

Ce spunea după încarcerarea lui Radu Mazăre

„Nu e uşor să mergi să-ţi vezi copilul în situaţia respectivă, mai ales că îl cunosc foarte bine, ştiu foarte bine ce a făcut, că e nevinovat, că a fost condamnat aşa cum a fost condamnat. Mi-a fost foarte greu, dar nu am vrut să arăt niciun moment sentimentele pe care le am pentru că ştiu că l-aş fi făcut să sufere. Am două operaţii pe cord, am un stimulator la inimă, vă daţi seama cum este şi în ce stare mă simţeam, iar dorinţa lui cea mai mare este să nu sufăr, să nu păţesc ceva. Cred că ne-am menajat reciproc. El a zâmbit şi mi-a spus că trece cu bine, că suportă uşor şi să nu-mi fac probleme pentru el, iar eu l-am încurajat şi i-am spus că împreună, ceea ce este adevărat, el, cu mine şi cu fraţii săi, vom trece peste acest episod“, spunea aceasta după încarcerarea lui Radu Mazăre.

Gabriela Mazăre s-a născut la Tulcea, este economistă şi a ocupat funcţii importante în guvern în regimul comunist, la fel ca şi soţul ei răposat, Ştefan Mazăre. Ştefan Mazăre a fost inginer, iar fostul primar al Constanţei s-a lăudat în multe rânduri că tatăl lui a înfiinţat flota de pescuit oceanic a României – lucru întărit şi de mama sa. Gabriela Mazăre a lucrat în diferite ministere, ajungând, conform unor surse, până la a fi şefa de cabinet a Suzanei Gâdea, ministrul Culturii în anii ceauşişti.

Alexandru și Radu mai au un frate, Mihai, care este în libertate.

Sursa foto: Digi24.ro

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Şeful serviciilor secrete din Ucraina a spus când se va termina războiul și ce se va întâmpla cu Vladimir Putin

Sat May 14 , 2022
Şeful serviciilor secrete din Ucraina, general-maiorul Kyrylo Budanov, a vorbit în exclusivitate pentru Sky News şi a estimat că războiul va atinge un punct de cotitură la jumătatea lunii august şi se va termina până la sfârşitul anului. El a prezis corect inclusiv momentul invaziei ruse în Ucraina. Acesta a […]