A murit Max Bădin, fost lider de partid

Max Bădin, fost președintele al Acțiunii Populare filiala Constanța, în anii 2000, a încetat azi din viață.

A fost și membru în PNL, partid în care a ocupat funcția de membru în Biroul Politic Central al partidului.

Max Bădin a fost și om de afaceri. A administrat o firmă care se ocupa de fabricarea de produse chimice.

În 2006, a fost implicat într-un scandal, după ce a forțat barajul de interzicere a accesului într-o localitate și a bruscat un jandarm.

Avea mai multe probleme de sănătate și a decedat în această dimineață.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polițiștii au împărțit flori și gânduri bune șoferițelor

vin mart. 1 , 2024
Primăvara a venit cu zâmbete la Constanța, unde polițiștii rutieri le-au făcut doamnelor o surpriză în trafic. „Înarmați cu flori și răspândiți pe principalele artere de circulație din municipiul Constanța, polițiștii le-au tras pe dreapta pe conducătoarele auto, dar nu pentru a le cere documentele la control, ci pentru a […]

V-ar putea interesa și: