A murit mușcată de rechin într-o stațiune din Egipt

Guvernoratul Mării Roşii din Egipt a emis vineri un ordin privind închiderea mai multor plaje de la Marea Roşie după ce o femeie austriacă, în vârstă de 68 de ani, a fost ucisă în urma unui atac comis de un rechin în dimineaţa acelei zile în apele Golfului Sahl Hasheesh, potrivit declaraţiilor făcute de două surse din rândul agenţilor locali de securitate, informează Reuters.

Victima a fost transferată la un spital privat imediat după producerea atacului, a dezvăluit o sursă din Directoratul Mării Roşii pentru Sănătate. În pofida eforturilor depuse de medici pentru a o resuscita, femeia a murit din cauza unei insuficienţe circulatorii, ce constă în scăderea bruscă a presiunii sangvine în urma unor accidentări şi hemoragii, potrivit Agerpres.ro.

Potrivit unei alte surse din rândul agenţilor de siguranţă locali, femeia austriacă locuia în Egipt de cinci ani alături de soţul ei, care este cetăţean egiptean.

Sahl Hasheesh este unul dintre cele mai frumoase golfuri din Marea Roşie si este situat la doar 20 km de aeroportul Hurghada. Sahl Hasheesh găzduiește o serie de insule și recifuri de corali, care pot fi văzute în timpul scufundărilor. În apropierea acestui golf se află o insulă numită Abu Hashish, un sanctuar local cu o viață maritimă înfloritoare.

COMPLETARE. La scurt timp, o româncă a fost ucisă de un rechin. Detalii AICI.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Accident rutier pe bulevardul Tomis din Constanța

Sun Jul 3 , 2022
Un accident rutier între două autoturisme s-a petrecut duminică după-amiază pe bulevardul Tomis din Constanța, în dreptul bisericii Albe. Două persoane sunt rănite, dar sunt conștiente, au transmis reprezentanții ISU Constanța. La caz a interveni un echipaj al ISU și unul SMURD. Știre în curs de actualizare. Puteți urmări știrile […]

V-ar putea interesa și: