A murit o bolnavă de Covid-19. La comorbidități, autoritățile au notat că nu auzea bine

coronavirus

O bolnavă de Covid-19 a murit, pe 4 noiembrie, la Spitalul Municipal Medgidia. Avea 71 de ani. Autoritățile din Constanța spun că victima avea comorbidități, printre care se numără și hipoacuzia, adică scăderea auzului. Celelalte două sunt hipertensiune arterială și diabetul zaharat tip II.

Acesta este cel de-al 157-lea deces înregistrat în județul Constanța de la debutul pandemiei și al treilea raportat în ultimele 24 de ore.

Celelalte două sunt o femeie, 68 de ani, comorbidități (neoplasm mamar drept operat, hipertensiune arterială), decedată în 04.11, la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța, și un bărbat, 90 de ani, comorbidități (hipertensiune arterială, demență), decedat în 05.11, la Spitalul de Boli Infecțioase.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

După calculul lui Alexandru Rafila, în cel mult 6 luni ne vom îmbolnăvi cu toții de Covid-19

vin nov. 6 , 2020
După calculul lui Alexandru Rafila, în cel mult 6 luni, toți locuitorii României se vor îmbolnăvi de Covid-19. Doctorul Rafila a declarat că, potrivit studiilor de seroprevalență a infecției SARS-CoV-2, între numărul diagnosticat de cazuri și numărul persoanelor care au trecut prin boala COVID-19 există un raport de 1 la […]

V-ar putea interesa și: