A murit o îndrăgită profesoară de limba franceză

Doliu în învățământul constănțean. O îndrăgită profesoară de limba franceză, Daniela Stoenescu, s-a stins ieri din viață.

Va fi condusă pe ultimul drum miercuri, 30 august.

A fost profesoara a mii de elevi, timp de peste 22 de ani, la Școala Gimnazială Ciprian Porumbescu din Constanța. A fost, de asemenea, membră a Alianței Franceze Constanța, profesori evaluator DELF, profesor și formator în cadrul Casei Corpului Didactic.

Se pensionase de mai mulți ani.

Absolvise Universitatea Al. I. Cuza din Iași, Facultatea de Filologie, și un master de lingvistică și didactică la Universitatea Ovidius din Constanța, ambele cu 10.00.

Condoleanțe familiei!

Sursă foto: Linkedin


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “A murit o îndrăgită profesoară de limba franceză

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CORUPȚIA A UCIS DIN NOU. USR Constanța vă așteaptă în stradă pe 1 septembrie

mar aug. 29 , 2023
USR Constanța a trimis, marți, un comunicat de presă în care invită constănțenii să iasă în stradă pe 1 septembrie. Iată mesajul lor: „Au trecut 8 ani de la tragedia Colectiv și nu s-a schimbat nimic, din contră. Cancerul corupției s-a extins și mai mult, iar situația este scăpată de […]

V-ar putea interesa și: