A murit o profesoară din cadrul Universității Ovidius

Prof.univ.dr. Doina Paula Balaban, din cadrul Facultății de Medicină Dentară a Universității Ovidius, a trecut în neființă.

Profesor Balaban a făcut parte din primul eșalon de cadre didactice cu care s-a început activitatea Facultății de Medicină, nou înființată în anul 1990. De asemenea, a pus bazele disciplinei Biochimie din cadrul Facultății de Medicină Dentară, pe care a predat-o cu dăruire și entuziasm. Din dubla sa postură, de dascăl și cercetător, a obținut brevete de cercetare și a publicat articole și cărți de specialitate, pe care studenții noștri le vor consulta în continuare în formarea lor profesională.

“Doamna prof.univ.dr. Doina Paula Balaban va rămâne în amintirea acestora și a noastră ca un profesionist desăvârșit, care, cu pasiune și devotament, a format zeci de generații de studenți și a contribuit la dezvoltarea Facultății de Medicină, iar mai apoi la cea de Medicină Dentară.  Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate și tuturor celor care au cunoscut-o. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții Universității Ovidius.

Sursa foto: Universitatea Ovidius

Leave a Reply

Your email address will not be published.