A murit Răzvan Metea, dirijorul care ne-a încântat în ultimii 4 ani la Sunset Sea-mphony

Răzvan Metea, dirijorul orchestrei simfonice „Bigg Dimm a’Band” a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj, a murit. Avea numai 43 de ani.

Fusese internat la începutul primăverii, bolnav de covid, și a petrecut mai multe săptămâni în terapie intensivă. Ieșise din comă și se părea că ce a fost mai greu trecuse. Au apărut complicații, însă, iar azi a trecut pe lumea cealaltă.

Familia și prietenii sunt devastați de veste, încă nu le vine să creadă.

Pe Răzvan Metea și pe tinerii talentați din orchestra sa i-ați putut asculta și vedea, în ultimii patru ani, cântând pe faleza din Constanța, în cadrul evenimentelor intitulate „Sunset Sea-mphony”.

Mai jos aveți câteva din momentele de excepție pe care ni le-a oferit. Imaginile sunt filmate în 2017.

Condoleanțe familiei!


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sub 3.000 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2

joi apr. 22 , 2021
În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.989 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a […]

V-ar putea interesa și: