A murit sora lui Dan Spătaru. Era profesoară în Medgidia

ion uțanu

Anca Nicola, profesor de Limba și literatura română al Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia, s-a stins din viață.

„Doamna profesoară Anca Nicola (Puica) a incetat din viață! Condoleanțe familiei si Dumnezeu să o odihnească în pace!, este mesajul afișat pe pagina de socializare a PROMOȚIEI 1985 LICEUL NICOLAE BĂLCESCU MEDGIDIA.”

„A plecat dintre noi o mare doamnă, diriginta noastră, d-na NICOLA ANCA. Pentru cei ce au cunoscut- o și au apreciat-o si vor să își ia rămas bun, o pot face mâine 22.06. orele 9.30-10 la biserica sf Petru și Pavel din Medgidia unde va avea loc slujba de înmormântare”, a scris Camelia Șerban pe pagina de socializare. 

Dan Spătaru s-a născut în 2 octombrie 1939, într-o familie de învățători, Gherghina și Aurel Spătaru. Și-a petrecut copilăria la Aliman, comuna natală, în Ion Corvin și la Medgidia, alături de sora mai mare Puica (Maria Nicola) și a bunicilor, agricultori.

Când avea 12 ani, mama sa a murit, iar cei doi copii s-au mutat la Medgidia la o mătușă pentru a îndeplini dorința mamei „Copiii mei să învețe carte”.  

Ieri a fost anunțat decesul unei alte profesoare, de numai 40 de ani. Era soția primarului din Fetești.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Marian Crușoveanu, deputat PNL, abordează un subiect care poate salva vieți: siguranța rutieră. „Este nevoie de curaj în deciziile politice pentru a schimba semnificativ comportamentul conducătorilor auto”

Tue Jun 21 , 2022
Parlamentul României a organizat conferința internațională despre siguranța rutieră intitulată „Comportamentul uman în siguranța rutieră – 2022”. În cadrul acestui eveniment, deputatul Marian Crușoveanu, PNL, a subliniat necesitatea unor măsuri legislative pentru sporirea siguranței rutiere în România. „Rapoartele pe care le-am consultat privind siguranța rutieră, realizate de mai multe entități, […]