A murit sora lui Dan Spătaru. Era profesoară în Medgidia

ion uțanu

Anca Nicola, profesor de Limba și literatura română al Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia, s-a stins din viață.

„Doamna profesoară Anca Nicola (Puica) a incetat din viață! Condoleanțe familiei si Dumnezeu să o odihnească în pace!, este mesajul afișat pe pagina de socializare a PROMOȚIEI 1985 LICEUL NICOLAE BĂLCESCU MEDGIDIA.”

„A plecat dintre noi o mare doamnă, diriginta noastră, d-na NICOLA ANCA. Pentru cei ce au cunoscut- o și au apreciat-o si vor să își ia rămas bun, o pot face mâine 22.06. orele 9.30-10 la biserica sf Petru și Pavel din Medgidia unde va avea loc slujba de înmormântare”, a scris Camelia Șerban pe pagina de socializare. 

Dan Spătaru s-a născut în 2 octombrie 1939, într-o familie de învățători, Gherghina și Aurel Spătaru. Și-a petrecut copilăria la Aliman, comuna natală, în Ion Corvin și la Medgidia, alături de sora mai mare Puica (Maria Nicola) și a bunicilor, agricultori.

Când avea 12 ani, mama sa a murit, iar cei doi copii s-au mutat la Medgidia la o mătușă pentru a îndeplini dorința mamei „Copiii mei să învețe carte”.  

Ieri a fost anunțat decesul unei alte profesoare, de numai 40 de ani. Era soția primarului din Fetești.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Marian Crușoveanu, deputat PNL, abordează un subiect care poate salva vieți: siguranța rutieră. „Este nevoie de curaj în deciziile politice pentru a schimba semnificativ comportamentul conducătorilor auto”

mar iun. 21 , 2022
Parlamentul României a organizat conferința internațională despre siguranța rutieră intitulată „Comportamentul uman în siguranța rutieră – 2022”. În cadrul acestui eveniment, deputatul Marian Crușoveanu, PNL, a subliniat necesitatea unor măsuri legislative pentru sporirea siguranței rutiere în România. „Rapoartele pe care le-am consultat privind siguranța rutieră, realizate de mai multe entități, […]

V-ar putea interesa și: