A murit un actor al Teatrului de Stat Constanța

Teatrul de Stat Constanța a anunțat, cu mare tristețe, că astăzi s-a stins din viață actorul Bogdan Caragea.

Bogdan Caragea a absolvit în 1987 Institutul de Teatru din Târgu-Mureș. A fost actor la Theatrum Mundi din București în perioada 1990 – 1993. A fost, din 2007, director de producție la Teatrul de Stat Constanța. În același timp, a fost prezent pe scenă, in mai multe roluri memorabile.

„Cel mai recent rol al său, o creaţie foarte apreciată de public a fost în „Testosteron”, de Andrzej Saramonowicz, regia Traian Şoimu. În ultimii ani, a mai putut fi văzut pe scenă în rolul contelui Almaviva din “Nunta lui Figaro”. La Teatrul de Stat Constanţa a regizat spectacolele “Escrocii” şi “Omul, bestia şi virtutea”, în care a şi jucat. Dumnezeu să îi călăuzească pașii în lumină!”, a transmis Teatrul de Stat.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Tinerii spun că orașul Constanța are destule parcuri. Au dreptate?

Sat May 22 , 2021
Federația Tinerilor din Constanța a publicat un raport privind situația tinerilor din municipiul Constanța în anul 2021. Inițiativa este cu siguranță lăudabilă. Ne-au atras însă atenția cel puțin două capitole în care, în opinia noastră, nu au dreptate. Reprezentanții federației susțin că tinerii din Constanța au destule parcuri și destule […]
lacul tabacarie