A murit un fost director al Liceului Traian

lumanare

Profesorul de istorie Florea Leonida, fost inspector școlar general timp de mai mulți ani, apoi director al Liceului Teoretic „Traian” din Constanța, a trecut la cele veșnice.

Dascălul rămâne unul dintre oamenii marcanți ai urbei dobrogene, prin abilitățile manageriale remarcabile de care a dat dovadă. Totodată, pe parcursul carierei sale, a fost mentor pentru generații întregi de elevi.

Cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu sunt așteptați la Casa Niculescu (strada Th. Burada, colț cu strada Bărăganului), lângă Cimitirul Central.

Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 24 decembrie 2022, ora 11.00, la Parohia „Sfânta Parascheva” Constanţa (Capela Cimitirului Central).

Dumnezeu să îl odihnească în pace!


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lista marilor fugari ai României. Legăturile cu Constanța

vin dec. 23 , 2022
Lista marilor fugari pe care autoritățile din România încearcă fără succes să-i aducă în țară pentru a-și executa pedepsele cu închisoarea se mărește de la un an la altul, scrie Hotnews.ro. Printre ei se numără mai multe personaje care au legătură cu Constanța Avraham Morgenstern – este urmărit internațional în […]
alexander adamescu mandat arestare

V-ar putea interesa și: