A murit un fost fotbalist al echipei Steaua București, care a câștigat Cupa Campionilor Europeni

Ilie Bărbulescu, fost fotbalist la Steaua București, câştigător al Cupei Campionilor Europeni, a decedat la vârsta de 62 de ani, informează pagina de Facebook a clubului FC Argeş.

Născut la Piteşti, Bărbulescu a jucat la FC Argeş, FC Olt, Petrolul, Steaua, CS Mioveni şi Callatis Mangalia.

Cu Steaua, fostul fundaş a cucerit Cupa Campionilor Europeni, în 1986, Supercupa Europei, în acelaşi an, titlul naţional, în 1985, 1986, 1987, şi Cupa României, în 1985 şi 1987.

Cu FC Argeş, el a câştigat titlul naţional, în 1979.

La echipa naţională, Bărbulescu a evoluat de cinci ori.

În martie 2008, Ilie Bărbulescu a fost decorat de preşedintele Traian Băsescu cu Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a II-a.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zone importante din Constanța au rămas fără căldură și apă caldă

sâm feb. 1 , 2020
Zone importante din Constanța au rămas fără căldură și apă caldă, ca urmare a apariției unei avarii pe infrastructura de transport a agentului termic cumpărate de Primăria Constanța de la CT și dată în administrare de R.A.D.E.T. Constanța. Din cauza avariei nu se pot asigura condițiile de furnizare a energiei […]

V-ar putea interesa și: