A murit un fost profesor de limba română din Constanța

Doliu în învățământul din Constanța. Un fost profesor de limba și literatura română a murit, duminică, într-un accident rutier.

Este vorba despre Aurelian Iorga, care a predat ani de zile la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica”, de unde s-a și pensionat.

Avea 74 de ani.

Acesta ar fi fost surprins de o mașină și accidentat în timp ce traversa strada.

Condoleanțe familiei!

Astăzi, 13 octombrie 2019, au avut loc patru accidente cu victime în Constanța.

În jurul orei 08.45, un bărbat de 46 de ani a condus un autoturism pe strada Eliberării, dinspre strada Dezrobirii către strada Cutezătorilor și, ajungând în dreptul blocului IV 24 a surprins și accidentat grav un bărbat cu identitate necunoscută care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto.

În jurul orei 10.10, un bărbat de 64 de ani a condus un autoturism pe strada Constantin Brătescu, dinspre strada Miron Costin către strada Ilarie Voronca și ajungând la intersecția cu strada Mihai Viteazu, nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 40 de ani, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre bulevardul Mamaia către bulevardul Ferdinand. În urma impactului al doilea autoturism a fost proiectat într-un imobil de pe strada Constantin Brătescu. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celui de al doilea conducător auto. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În jurul orei 11.50, un bărbat de 67 de ani a condus un autoturism pe strada Eliberării, dinspre strada I.L. Caragiale către strada Dumitru Marinescu și ajungând în dreptul unui bloc, a efectuat o depășire regulamentara a unui alt autoturism, moment în care a surprins și accidentat ușor, pe sensul opus de mers, un bărbat de 74 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea dreapta a conducătorului auto. A rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În jurul orei 13.40, un bărbat de 35 de ani a condus o autoutilitara pe DC 86, pe banda numărul 1, dinspre stațiunea Mamaia către orașul Năvodari și ajungând în zona Taberei Năvodari a surprins și accidentat ușor un bărbat de 50 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea dreapta a conducătorului auto. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un nou proiect Erasmus+ la Colegiul Mircea cel Bătrân: „Partager nos cultures pour mieux coopérer”

Dum oct. 13 , 2019
În perioada 10 – 17 octombrie, Colegiul Naţional “Mircea cel Bătrân” Constanta este gazda primei întâlniri din cadrul proiectului Erasmus + „Partager nos cultures pour mieux coopérer”. Un grup de 28 de elevi coordonați de 4 profesori de la Liceul „Jean Monnet” din Saint-Symphorien-Sur-Coise, Franţa, sunt partenerii elevilor din clasele […]

V-ar putea interesa și: